Hoe kan ik boekingsgegevens importeren bij kostensoorten en middelen

Volgen

Opmerkingen

1 opmerking

• Avatar
    Johan Huiges

Ik wil graag de dekking in verschillende percentages over meerdere grootboekrekeningen verdeeld hebben met restbedrag als dekking loon.

Hoe krijg ik meerdere dekkingrekeningen ingevoerd?

Als ik de grootboekrekeningen onder elkaar in csv zet, blijft met deze import alleen de laatste staan.

Zet ik meerdere rekeningen naast elkaar in csv en meerdere kolommen in txt, wordt alleen de eerste genomen.