Hoe kan ik een bedrijf aanmaken via xml import

Opmerkingen

5 opmerkingen

• Avatar
    Heleen Sonneveld- Mulders

Goedemorgen Henk,

Ik zie nog steeds niet staan hoe ik een XML aanmaak om in te lezen

Groeten

Heleen

• Avatar
    Heleen Sonneveld- Mulders

Beter lezen ik zie het al, sorry

• Avatar
    Andries Bos

Na inlezen heeft het nieuwe bedrijf de stadium 'voorlopig' . Via systeem | standaard | bedrijven kan de stadium aangepast worden en wordt hij pas actief

• Avatar
    Peter Fortuin

Ik zie optie export onder bewerken.

• Avatar
    Andries Bos

Vanuit een bestaande bedrijf eerst een export maken en deze als xml bron gebruiken om in te lezen. Niet alle gegevens worden overgenomen: rapportages die in het oude bedrijf staan, moeten opnieuw gekoppeld worden.

Exporteren via Systeem | Standaard | Bedrijven . Kies het bedrijf dat als bron moet dienen. Bovenin dit scherm in de menu zit een knop 'Exporteer bedrijfsinrichting' . Dit is de bron voor de import. zie ook opmerkingen van stadium etc hier boven.